Dag 2

 

I morse blev vi väckta av en härlig samba väckning som personalen höll i. Folk flög in i väggen av förvåning och vissa fick kanske till och med lite ont i öronen. När alla hade klivit upp ur sängarna åt vi en suuuuper goood frukost, i klass med hotell frukost, Mmmm....

Förmiddagen började med en rundvandring runt kollo, där vi fick veta vad chilla, rockit, snicken, salongen och massa andra hus vad för något och vad man kunde göra där, och så fick vi också lära oss lite regler. Efter de var nästan hela kollo i och badade i de 19 gradiga vattnet, vissa tog simprov och några paddlade även kanot.

Lunchen var tomatsoppa och pannkakor, kanon gott!

Efter lunchen så hade vi lugna stunden. Det är en stund som vi alltid har efter lunchen varje dag. Där vi får chans att skriva brev hem och även får brev hemifrån, vilket vi jätte gärna vill ha, så skriv skriv skriv! Lugna stunden avslutades med ett brandalarm, som bara startades för övningens skull.

På eftermiddagen fick vi mellis, och det var koskit! Vissa fick koskit och vissa fick chokladpudding. Tror de var 50/50. Men alla var lika glada ändå!! :)

Efter mellis så lekte vi cowboys och indianer. Det går till så att hälften av kollo är indianer och den andra halvan är cowboysare. Och indianerna har på sin planhalva gömt 3 heliga saker från indianerna som cowboysarna sedan ska hitta. Och cowboysarna har givetvis också gömt 3 saker från indianerna. Sen handlar de om att man ska skydda sina saker och även ta tillfånga dom som försöker hitta de heliga sakerna. Så de är en jaga lek och det var jätte kul. Det slutade jämt lika jämt som oavgjort, kanske vi får en revansch i morgon. Sen åt vi middag på stranden på filtar där vi åt chili con carne och brytbröd.

Kvällen avslutades med bad, fotboll och chill på madrasser och på husen!

Hela dagen var heeeeeeeeeeelt fantastisk och även vädret var sååå soooligt!

Puss o kram :)

Visa fler inlägg