Dag 13

Tjabba, tjena, hallå!

Kolloperioden börjar närma sig sitt slut och det är med vemod vi inser att det bara är en dag kvar innan bussen brummar hem till Örebro.

Idag har vi haft en soft förmiddag med mys och kollohäng. Några av barnen var ute på fiskesafari och kom hem med två braxar och två abborrar.
På eftermiddagen var det dags för Sörängens egen festival med en rad kända artister. Bland annat kom Justin Bieber, Spicegirls, Back Street Boys och Ted Gärdestad och gästade scenen i cirkustältet. Det var också fyra av kollobarnen som gjorde succé på scenen till publikens jubel. Benjamin och Anton W drog av en härlig tolkning av "Om du lämnar mig nu" av Winnerbäck och Zanuer och Natalie uppträdde med ett inövat grymt dansnummer. Mellan uppträdandena fick barnen mingla runt på festivalområdet och testa på olika aktiviteter som till exempel bollkastning på burkar och hästkapplöpning med käpp.

Efter en mysig grillmiddag nere på stranden avslutades kvällen med ett fett disco där alla barn och ledare rockade loss till Sean Banan och Dansa Pausa. Maja vann limbotävlingen och Axel, Emma, Max och Ebba vann danstävlingarna.

Nu sover alla fina söta underbara barn gott i sina sängar efter en härlig och händelserik dag. Bara en dag kvar nu.

Visa fler inlägg