Tack för allt!

Nu sitter barnen på bussen mot Örebro! Vi har haft två fantastiska veckor och vi hoppas att ni får återerättat en liten del från de som kommer hem! Bussen kommer idag till Tegelbruket (där barnen lämnades) - klockan 14:00. Om det skulle vara så att någon har glömt kvar något här på kolonin kommer alla kvarglömda saker (ex. kläder) att skickas till Tegelbruket inom de närmsta dagarna. 

Tack för en härlig period alla ni där hemma. Det här är det sista för oss men vi har redan börjat längta till nästa kollosommar!
 
Tusen kramar
/ Sörängens alla kolloledare
#1 - - Karin ( Emilias mamma):

Tack alla ledare!! Ni har gjort ett fantastiskt jobb!

#2 - - Tess (Max mamma):

Jag vill också tacka alla underbaraledare för den här tiden, Ni verkar har hittat på superkuliga saker för barnen och för att ni levererar alla underbara ungar hem igen. :)

#3 - - Janette ( Felicias mamma):

Tack igen alla superledare. :)

#4 - - Stefan (Ellens pappa):

Det verkar ha varit en särdeles underbar tid för ungarna (och för er ledare också, uppenbarligen). Ska bli oerhört spännande att höra om upplevelserna "live". Stora varma tack för att ni tagit så väl hand om våra små!

#5 - - Madeleine, Nellys mamma:

STORT TACK, för att vår Nelly, ännu en sommar fått förmånen att spendera två veckor på kollo, tillsammans med ER!!! Ert engagemang är fantastiskt och värt all respekt!

#6 - - Pia :

Tack fantastiska ledare för ert fantastiska engagemang ❤ska bli så härligt att få hem Nina!! Avsatt många "lyssnartimmar" i em!! /Pia (Ninas mamma)

#7 - - Eklöfen:

Vi instämmer i alla tack som riktas till er ledare. Vi ansluter snart för att hämta vår saknade storkille. Det var hans sista kollo som barn men han återkommer som ledare så snart han får;)

Tack för alla dessa år ni är bäst!

#8 - - Ann:

Tack för allt, åter ett år med många nya vänner och livslånga minnen....

#9 - - Hamid- Nikans pappa:

Tack alla superledare, det verkar ha varit en underbar tid.

#10 - - Åsa (Matildas mamma):

Tusen Tack till Er Alla ledare som har gjort allt till ett underbart minne för våra barn. Nedräkningen har redan börjat till Kollo 2014 =)

#11 - - Elisabeth (Ulfs mamma):

Tusen tack, alla ledare! Ni gör ett fantastiskt arbete!!

#12 - - Maria:

Tack för det fantastiska arbete och engagemang ni har i barnen! De upplevelser som ni gett dem är minnen för livet! Stort Tack o vi önskar Er en trevlig höst! Med vänlig hälsning, Olivia Gustafsson med familj!