Tack för oss !!

Nu har alla fina ungar som varit våra i två veckor lämnat oss... Det känns så himla tomt och vi saknar er redan !!

Bussen beräknas vara framme kl 14 vid Tegelbruket, så alla föräldrar se till att vara redo där med massa kramar !! :)

Fattas något i bagaget väl hemma så kolla hos KFUM, dit kör vi sen alla upphittade kläder o prylar.

TACK TACK TACK !!! Tack för två fantastiska veckor alla fina mysegryn ! Pussssssssss och Kram

#1 - - Cissi:

Stort stort TACK till underbara kolloledare som har förgyllt dagarna för våra små..... ❤❤Fantastiskt engagemang från er alla. Grymt imponerad... Garanterat kollo nästa sommar oxå😊😊. Stort Tack från Johannes. S mamma

#2 - - fatma melinson :

Hej på er !!
Tack allihopa att ni har varit så gulliga mot våra barn :) Ni är så underbara på att uppvakta de och det är en stor uppskattning från oss föräldrar (eller jag talar från mig själv ) En stor tack och kram från Dannys mamma

#3 - - Lena & Stefan (Ida o Niclas mamma o pappa):

Det är ni som slå ha ett JÄTTE stort TACK för att ni alla kolloledare är så fantastiska på att ta hand om våra älskade barn.
Med våran erfarenhet så vill dom komma tillbaka nästa år igen.
Många stora kramar till er alla

#4 - - Ann-Louise&Stefan (Jespers Matz föräldrar):

Tusen TACK för att ni tagit hand om Jesper de här 2 veckorna!! Nu väntar vi här hemma på att kl. ska bli 14 och att bussen ska komma ,för här finns det tusen tals kramar som väntar:)

Trevlig sommar till er alla!!
Hälsningar
Ann-Louise,Stefan

#5 - - Anahita Kimias mamma:

Vad kan man säga. Hur kan vi tacka er? Vi har inte träffats men vi tycker mycket mycket om er och saknar er genom barnen.

Tack så hemskt mycket.

#6 - - Julia och Ulf, Daniels föräldrar :

Tusen tack för er, våra kära vänner. Äntligen är vår lilla plutt hemma!!!!!!! Men hur mycket saknade vi honom!!!! Han tycker jättemycket om kollo. Tack alla ledare och personalen för att ni tagit hand om Daniel och ordnade 2 roligaste veckor i året för honom. Han saknar er redan och tittar fram åt nästa sommar med er!!!!!!!!! Puss och kram från alla av oss

#7 - - Teresia Åström:

Jag sänder ER ALLA ledare ett STORT TACK för att ni tagit hand om Filip dem här två veckorna, dem har varit fantastiska för honom och vi saknar er redan!!!! Detta kommer vara ett minne han bär med sig för alltid. Nu väntar vi in nästa sommarkollo. Kram från Filip och hans mamma o övrig familj.

#8 - - Jenny o Henrik:

Tack! Så är äntligen vår vildunge hemma igen! Hon har växt minst en decimeter, både på längden och i själen, på dessa två veckor. Tusen tack!
/ Vildas mamma o pappa

#9 - - Familjen Malm:

Hej alla kolloledare!
Vi har nu fått hem en solbränd och överlycklig Linus Malm. Han ska självklart tillbaka nästa år;-)! Han håller även på att övertala lillebror! Vi är enormt tacksamma för allt ni gjort. Hoppas att ni får en fortsatt skön sommar med fler mysiga och busiga barn.
Kramar från familjen Malm

#10 - - Magnus Hansson// Rasmus H pappa:

Kan bara säga Tack till ledarer,ni gör ett underbart jobb.
Fick hem en glad ,solbränd kille idag,som haft dom bästa 14 dagarna i sitt liv,så ännu en gång tusen tack...

#11 - - Linnea Blomstrand (mamma):

Tack för att ni finns och glädjer så många barn ( och vuxna) det var toppen att få hem sin dotter. Hon har varit med så många år men hon tycker det är lika roligt varje gång... Nästa år är det sista året för Linnea men hon har redan siktet inställt!!! Kolloledare...

#12 - - Malin Isaacs mamma:

Tack för två underbara veckor.
Det var första gången som Isaac var med. Han var super glad att komma hem till sitt. Efter en kvart ville han tillbaka (men med mamma såklart). Tack alla underbara ledare.

#13 - - Jessica (Wille Nilssons mamma):

Tack alla ledare och kökspersonal!
Wilmer är helt lyrisk över den goda maten som serverades :). Han är också fullpackad med roliga minnen och spännande spökhistorier. Vi önskar alla en underbar sommar!! Kram.

#14 - - Mimmi & Emmi:

Tack alla underbara ledare för att ni tagit hand om mina två skatter. Oförglömlig, underbara, roliga 2 veckor! Synd att det är sista året för den stora, annars vill hon m nästa år också. Hon saknar er....
Många kramizar från fam Cen.

#15 - - Eva:

Hej ALL personal!

Fick hem en MYCKET nöjd dotter. 1000 TACK för fem somrar!!! Nu ser hon redan fram mot att själv söka som kolloledare så småningom... :)

En extra eloge till kökspersonalen som lagat " världens godaste vegetariska mat".

Kramar till er ALLA från Hanna Ullbrands mamma.

/Eva

#16 - - Lotta Haglund :

TACK alla kolloledare för att all fantasi, leklust, påhittighet, omtanke och värme som ni bjudit på under dessa två veckor. Vi fick hem en glad, trött och mycket nöjd Max. Glad att komma hem, men saknar er mycket.

#17 - - Ann Grufman Adams mamma:

Hej på er alla ledare!
Ni har varit fantastiska och tagit hand om barnen på ett bra sätt, tyckte Adam när han kom hem. En mycket nöjd Adam med många fina minnen som kommer att finnas kvar.Ha det så bra och ett stort TACK.